Política de privacitat

Xarxa Europea de Transportes

Xarxa Europea de Transports de Barcelona, S.L, amb CIF B61891784 i domicili social en carrer Perú, Nº160, 08020, Barcelona, titular de la website https://xarxaeuropea.com/ (d’ara endavant, “website”) garanteix la protecció de totes les dades de caràcter personal que proporcioni l’usuari en la website.

En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, així com el que es disposa en el RD 1720/2007 de 21 de desembre així com de la restant normativa d’aplicació, se li informa que

  1. Mitjançant l’emplenament dels formularis i altres formes de comunicació presents en la website l’usuari dóna el seu consentiment exprés, al fet que les dades de caràcter personal sol·licitats quedin incorporats i siguin tractats en el fitxer creat a aquest efecte i mantingut sota la responsabilitat de Xarxa Europea de Transports. Aquest fitxer ha estat degudament registrat en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
  2. Les finalitats amb les quals són recaptats aquestes dades són les següents:
    • Anàlisi, gestió i resolució de consultes.
    • Recollida i tractament automatitzat de les dades personals, com a conseqüència de la navegació per la website, mitjançant el formulari de subscripció.
    • Enviament per mitjans electrònics d’informació de publicitat, notícies i novetats relacionades amb els productes i serveis que s’ofereixen a través de la website.
    • Processos de selecció de personal, enviament de comunicacions publicitàries, gestionar els serveis i productes contractats, contactar amb l’usuari o similars.
  3. En la recollida i el tractament de les dades de caràcter personal s’han adoptat les mesures de seguretat adequades per evitar la pèrdua, l’accés no autoritzat o la manipulació dels mateixos, d’acord amb l’establert en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.
  4. El compromís per part del titular i el responsable de les dades de protegir la informació confidencial a la qual tingui accés.
  5. El titular es compromet al fet que, aquestes dades personals no seran compartides o cedides a tercers sense el consentiment exprés dels usuaris.
  6. En cas de facilitar-nos dades de caràcter personal d’altres persones, ho fa amb el seu consentiment exprés i havent estat informat, amb caràcter previ, dels extrems continguts en aquesta clàusula. De la mateixa manera, preguem se’ns comuniqui qualsevol variació que pugui donar-se en les dades facilitades. El titular no es fa responsable de la cessió de dades de tercers que no hagin prestat el seu consentiment ni tinguin coneixement dels continguts de la present clàusula, sent responsabilitat de la persona que cedeix aquestes dades a https://xarxaeuropea.com/.
  7. L’Usuari certifica que és major de 14 anys i que per tant posseeix la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment en compte al tractament de les seves dades de caràcter personal i tot això, de conformitat amb l’establert en la present Política de Privacitat.
  8. L’Usuari compta, en tot moment, amb la possibilitat d’exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals del consentiment per a qualsevol
    de les finalitats abans assenyalades enviant comunicació dirigida al propietari de la website a l’adreça de correu electrònic xarxa@xarxabcn.es.
  9. El consentiment exprés manifestat en emplenar el formulari d’inscripció, comprèn també el següent:
    Xarxa Europea de Transports de Barcelona, S.L es reserva el dret a subcontractar a empleats per a la prestació de serveis de diversa índole, per al convenient desenvolupament i organització de la web https://xarxaeuropea.com/.De la mateixa manera, es reserva el dret a contractar a tercers per al tractament i gestió de les qüestions d’àmbit legislatiu en general i del relatiu a protecció de dades, en concret. En tots aquests casos, el responsable obligarà a l’empresa contractada i/o professional particular (els responsables del tractament de dades) i als encarregats de la gestió del tractament de les dades personals cedides, a signar un document de confidencialitat de dades personals per assegurar la privacitat d’aquesta informació.L’usuari consent que se cedeixin les seves dades personals quan així sigui requerit per les Autoritats administratives competents o per mandat judicial.
  10. L’Usuari autoritza el tractament de les dades personals cedides a Xarxa Europea de Transports. en els termes establerts en la present clàusula.

 

POLÍTICA DE COOKIES

En compliment amb el que es disposa en l’article 22.2 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, Xarxa Europea de Transports de Barcelona, S.L, amb CIF B61891784 i domicili social en carrer Perú, Nº160, 08020, Barcelona, titular de la website https://www.xarxaeuropea.com/ li informa en aquesta secció de la política de recollida i tractament de cookies de tercers amb finalitats d’Anàlisis, Personalització, de Màrqueting i Tècnics en aquesta website.

Les cookies són petits arxius de text que les pàgines web emmagatzemen en el navegador de l’usuari que les visita per fer més eficient l’experiència de l’usuari.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar el contingut i els anuncis, oferir funcions de xarxes socials i analitzar el tràfic. A més, comparteix informació sobre l’ús que faci del lloc web amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els qui poden combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat o que hagin recopilat a partir de l’ús que hagin fet dels seus serveis.

Algunes cookies són essencials per al funcionament del lloc, per exemple el cercador incorporat. Unes altres s’usen per recopilar informació amb finalitats estadístiques i d’ús de la web.

L’ús del website implica l’acceptació de l’ús de cookies per a les finalitats i usos que es citen en la present Política de Cookies.

En aquest enllaç pot consultar com usa Google les dades quan utilitzes les aplicacions o els llocs web els seus socis.

ÚS DE COOKIES SEGONS LA GESTIÓ I EL TEMPS ACTIVES

Aquesta pàgina web utilitza serveis de tercers per recopilar informació amb finalitats estadístiques i d’ús de la web. En concret, Cookies pròpies, Cookies de tercers, de sessió i actives per a finalitats d’Anàlisis, Personalització, de Màrqueting i Tècnics.

La següent informació dels tipus de cookies que conté aquesta pàgina ajuda a comprendre millor les funcions que fan possible:

Segons el temps de permanència en el navegador, es divideixen en:

Cookies de sessió: Són cookies temporals que romanen a l’espai de cookies del seu equip fins que tanca el navegador, per la qual cosa cap queda registrada en el disc de l’usuari. La informació obtinguda per mitjà d’aquestes cookies serveix per fer possible la gestió operativa amb cadascun dels usuaris que està accedint de forma simultània a la web.

Cookies persistents: Són cookies que romanen emmagatzemades a l’espai de cookies del seu equip una vegada tancat el navegador, i que tornarà a consultar aquesta pàgina web la propera vegada que accedeixi a ella per recordar informació que faciliti la navegació (accedir directament al servei sense necessitat de fer el procés de login) o la prestació d’un servei comercial (oferir aquells productes o serveis relacionats amb anteriors visites).

A més, les cookies intercanviades en navegar per una pàgina web poden ser:

Cookies d’origen o pròpies: Són cookies generades per la pròpia pàgina web que s’està visitant.

Cookies de tercers: Són cookies que es reben al navegar per aquesta pàgina web, però que han estat generades per un tercer servei que es troba allotjat en ella. Un exemple pot ser la cookie utilitzada per un anunci o bàner de publicitat que es troba a la pàgina web que visitem. Un altre pot ser la cookie empleada per un comptador de visitants contractat per la pàgina web que visitem.

SEGONS LA SEVA FINALITAT

En virtut de la seva finalitat, utilitzem cookies d’Anàlisi, Personalització i Técticas (o necessàries):

Necessàries: Permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixen com, per exemple, controlar el tràfic i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de videos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

NOMPROVEÏDORTIPUSCADUCITAT
CookieConsentXarxaeuropea.comHTTP13 mesos

 

De màrqueting: Les cookies de màrqueting s’utilitzen per rastrejar als visitants a les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l’usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.

NOMPROVEÏDORTIPusCADUCITAT
NIDGoogle.comHTTP6 mesos
UUID#[abcdef0123456789]{32}Xarxaeuropea.comHTTPSessió

ADMINISTRAR COOKIES EN EL NAVEGADOR

Algunes persones prefereixen no habilitar les cookies. Aquest és el motiu pel qual la majoria dels navegadors ofereixen la possibilitat d’administrar cookies que siguin adequades per a l’usuari. En alguns navegadors poden configurar-se regles per administrar cookies per lloc, la qual cosa ofereix un control més precís sobre la privacitat. Això significa que poden inhabilitar-se cookies de tots els llocs, salvo d’aquells de confiança, o fins i tot esborrar les cookies ja emmagatzemades.

A continuació, s’indica com realitzar aquestes configuracions en els diferents navegadors:

Configurar cookies en Google Chrome

Configurar cookies en Microsoft Internet Explorer

Configurar cookies en Mozilla Firefox

Configurar cookies en Safari

 

 

Pin It on Pinterest